Manuals de supervivència

Avui he recordat que fa temps  vaig comprar Emergency: This book will safe your life de Neil Strauss, va ser a Tegel o a Schönefeld, i ara m’he adonat que vaig ser víctima -o em vaig deixar seduir- pel màrqueting més evident (vendre un llibre que diu que et pot salvar la vida en un aeroport…..)

Jo esperava alguna cosa més de l’estil Non-Fiction  Stranger than fiction de Chuck Phalaniuk, però la veritat és que no el vaig acabar… Tot i que hi havia alguns relats sobre multimilionàris i dobles nacionalitats atractius. El mateix Strauss té doble nacionalitat, nord-americana i de Saint Kitts i Nevis.

Recordava aquest llibre perquè fa temps que mentalment estic elaborant el meu propi manual de supervivència, per això fa dies que no escric massa. Estic pensant. Fa temps que estic començant a preparar-me per un atac zombie, i la veritat és que durant les últimes setmanes he arribat a sentir l’alè d’aquests morts en vida… I és que la premsa és molt zombie! I això és perillós… perquè si et mosseguen et converteixes en un d’ells.

Afortunadament i més enllà de la metàfora, per elaborar el llibre «que em pugui salvar la vida» disposo de procomú, hi ha materials i projectes que sembla que comencen a materialitzar-se com la universitat hacker o l’escola del comunal. Però també queda molt d’espai per recòrrer, molts mapes per cartografiar, i a poc a poc vaig preparant-me per quan s’acosti el moment de creuar fronteres. Són dies d’activitat a l’ombra.

Leave a Comment