Comença l’aventura!

En unes hores agafarem un avió cap a Amsterdam, per passar la nit a l’aeroport de Schipol i demà al matí…. Volar fins a Buenos Aires. Hem deixat la casa on hem viscut prop de tres anys per començar una nova aventura on barrejar allò personal amb allo professional… Tecnologia, educació i sobretot, aprenentatge i descoberta.

Encara no hem arribat i ja hem contactat amb gent tan increïble com la Lorena del Laboratorio de ideas Cooperativas, que a més a més ens acull la primera nit, o l’Eduardo amb qui hem preparat un taller a una Escuela Técnica sobre Audiovisual Lleuger i Mitjans comunitaris en l’era de les xarxes, en German de la Educación Prohibida o l’Edu, un amic a qui encara no he conegut. També ens esperen a l’ERAP i a una cooperativa de software lliure a la Pampa, prop de Paso Córdoba, a més d’altres escoles que encara hem d’acabar de situar al mapa. I això només a Argentina…

Despres vindran Uruguai, Bolívia (el mARTadero de Cochabamba) i Perú. Espero poder anar escrivint durant aquest viatge, no només sobre tecnologia i educació en un nou bloc que encara falta pulir. Sinó fer servir aquest com a diari de viatge. Comença l’aventura!

 Leave a Comment