Teixint la meva xarxa

Per fi he pogut arreglar el Pressmark per construir un inspirador repositori d’enllaços pel futur, avui he començat a crear alguns usuaris. Un marcador d’enllaços que espero anar col·lectivitzant amb amics que a poc a poc van mostrant-se crítics amb les dinàmiques d’adhesió i volen sortir de la peixera. També he aprofitat per arreglar una mica el peu del bloc, feia molt que volia deixar constància que tots els continguts que elaboro aquí estan entregats al domini públic, ara queda clar :p

També he volgut donar més visibilitats a l’agregador de miniposts que compartim amb l’Aleix, i he adjuntat algunes cosetes més (projectes passats i futurs que encara he de reordenar…). He afegit també una foto per firmar el bloc, que enllaça amb la meva presentació. Sentia la necessitar de reordenar-ho tot una mica i contextualitzar-me. 

On més feina queda és a l’arrel….

 

PS: Per cert ja m’he baixat la indianofila per preparar el blog d’edupunk, a veure què tal surt el tunning! de moment n’he agafat l’estil del blockquote per canviar el d’aquest bloc.

Sempre havia volgut tenir unes cometes obrint la cita

Leave a Comment