Seguim!

Fa temps que sembla que «tothom» va molt enfeinat, no és ironia. Hi ha crisi sí, i això és veu molt al Facebook… Però llegint blocs trobo molts referents, coneguts i noves amistats que no paren de treballar. Potser és sintomàtic, al Facebook només misèries i a la xarxa autònoma, la distribuida, gent parlant de nous projectes. I en pràcticament tots hi surt la paraula software lliure. Està clar que no és un bon moment, però sembla que hi ha plantejaments més encertats que d’altres.

Avui en Jofre penjava el vídeo de la setmana de Vilalbareix TV, un projecte de televisió local  que vam desenvolupar per aquest poble de 3.000 habitants del Gironès. Tecnologia wordpress i els vídeos entregats a Domini Públic, creant patrimoni digital, retornant als ciutadans el que han pagat. I generant material hiperlocal per altres mitjans de la zona, que ja han començat a publicar algunes càpsules en les seves edicions digitals.

Encara estem retocant petits detalls, acabant de pulir i traduir, però ja hi ha prop de 30 vídeos. El d’aquesta setmana és una mica més llarg perquè presenta el projecte en el que estem treballant ara. La segona peça del puzzle. La nova web de ràdio Vilablareix.

Leave a Comment