Lukánikos al Parlament

Tothom parla de manipulació informativa i  a mesura que passen els dies continuo prioritzant altres conceptes: Sobreinformació, manca de context i més épica que lírica. No nego que l’agenda dels mitjans coincideixi, però la ingenuïtat prepúber de molta gent em sorprèn, de què us estranyeu? I el més important: Heu provat de construir el vostre relat? / Avui he decidit abandonar un grup a una xarxa social perquè no només em molesta el davantal d’en Basté: Continuar pensant que per posar me gusta s’està participant en algun tipus de revolució… Jo no puc creure en cap revolució que necessiti administradors. / Més enllà d’això i tornant als mitjans, m’ha cridat l’atenció veure la manca de rigor de la CNN. A l’edició digital titulava:  «Protest over austerity measures injure 36 in Barcelona» i un vídeo acompanyava la notícia, teòricament amb imatges de Barcelona. De sobte, però, m’ha semblat veure un vell conegut. Recordeu a Lukánikos?

3 thoughts on “Lukánikos al Parlament

  1. Nanu! La teva fuga d’Indigneu-vos, ha provocat també, que altres fessin el mateix i el grup s’ha quedat sense administradors, lliure.
    Lukánikos es un heroi de mite, però el seu amo…bansky, o CCF…
    Bon post!
    sobre lo de construir el relat_; latele.cat!! 😉

    • Almenys ha servit d’alguna cosa. He estat a punt de reventar-ho tot per uns moments… La tele.cat això sí que val la pena! Sick Howlings al dropbox i Control X-perience is comming! Boníssim Lukánikos-Banksy 🙂

Leave a Comment